Posted 11 months ago

LULJA

image

Nje lule ne shkretetire pa nje deve. Hapi petalet lulja gjith` hare. Si vegim, avash avash deveja iu afrua dhe ne oazin aty prane ndaloi. Piu uje deveja, po lulen se pa. Deveja vazhdoje qete e si arom orienti ne rere hapat linte pas. Arom lulja s`kish po rrenjet thelle ne rere i kish`.Lulja me tej s`u rrit, por u tha. Oazi aty prane me uje nuk kish`. Lulja e shkretetires, koken e uli dhe dita e lulezimit per te mbaroi. Shtegetimi i devese vazhdoi per 40 dite me rradh` e cdo dite nga lulja nje gjethe binte.

Posted 1 year ago

at Elbasan

Posted 1 year ago
Posted 1 year ago

Wake me up kur te filloj shkolla (at Qeparo)

Posted 1 year ago
Posted 1 year ago

at Elbasan

Posted 1 year ago

at Elbasan

Posted 1 year ago

Jeta funit ! (at New York University Of Tirana)

Posted 1 year ago

Si piktur me bojra vaji #sky (at Globe)

Posted 1 year ago

Diku neper Tirane, emri im ne graffiti style ! Yeah ! (at Vasil Shanto)